Despre noi - Brandion Academy

Prima agenție de marketing din România care își împărtășește toate cunoștințele și resursele cu tine

Oferim transparență totală, fără să–ți ascundem ceva. Îți punem la dispoziție tot know-how-ul nostru precum și o întreagă echipă de experți, astfel încât tu să ai parte de tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți crește afacerea. În plus, dezvoltăm constant platforma adăugând cursuri noi și actualizând cursurile existente în funcție de nevoile comunității.

Practic, primești o întreagă echipă de marketing, fară ca tu să plătești costurile ridicate ale unei agenții de marketing.

De ce facem asta?

De foarte multe ori, ca agenție de marketing, ne-am dat seama că pentru mulți dintre potențialii noștri clienți, în special pentru cei cu bugete mai mici, eram parte din problemă în loc să fim parte din soluție. Brandion Academy® a apărut din nevoia de a ajuta firmele și freelancerii cu bugete mai mici de martketing să se dezvolte corespunzător, așa cum orice business are nevoie. Spre surprinderea noastră feedback-ul este pozitiv chiar și din partea companiilor cu bugete mai mari, fiindcă acestea din urmă conștientizează importanța marketingul și costurile majore din cadrul agențiilor de marketing.

Există loc pentru toată lumea

Mulți ne întreabă cum de nu suntem speriați să "dăm tot din casă".
Dacă rămânem fără clienți? Noi credem cu tărie că există loc pentru toată lumea și ne dorim ca tu să te dezvolți. Nu avem o agendă ascunsă. Pur și simplu considerăm că e momentul să eliminăm bariera know-how-ului. Într-o era digitală și agitată, creativitatea este atuul fiecaruia, iar un know-how general valabil, rămâne general valabil, dacă nu îl îmbraci în propria haină.

Cum mă puteți ajuta?

În primul rând, prin cursurile Brandion Academy® (video-uri explicative, scurte și concise) te învățăm cum să îți faci singur campanii de SEO, Google Ads, Facebook Ads și multe altele, pentru ca tu să deții controlul evoluției companiei tale. Suntem aici pentru tine și îți răspundem la orice întrebare, atât pe grupul privat de Facebook cât și în cadrul webinarilor săptămânale live de QA (questions&answers). În plus, dacă e nevoie, poți opta pentru ședințe de coaching privat (individuale sau de grup, împreună cu alți angajați sau parteneri de afaceri) în cadrul cărora găsim împreună soluții pentru afacerea ta.
Totul pentru visul tău!

De ce să învăț când pot angaja un expert?

Evident, poți angaja o agenție să se ocupe de tot. Însă nu toți experții sunt ceea ce zic că sunt. Cum verifici dacă au făcut sau nu o treabă bună? În plus, dacă nu ai un buget lunar suficient de mare, iți va fi dificil. Să spunem că ai un buget lunar de 500 de euro. Dacă plătești manoperă 300 de euro agenției, bugetul efectiv care se duce pe reclame este de 200 de euro. Cu același buget de 500 de euro, dacă plătești 29 de euro pentru un abonament lunar la Brandion Academy®, rămâi cu un buget real de 471 euro/lună pentru reclamele propriu-zise. Iar când afacerea ta este suficient de mare pentru a lucra cu o agenție, deja ai pârghiile necesare pentru a determina dacă agenția face sau nu o treabă bună. Eficient și sustenabil!

Instructori

Ei sunt instructorii care te vor îndruma pe tot parcursul procesului.

Cristea Vlad

MARKETING WIZARD, CEO
BRANDION

Vlad este specialist în marketing digital, atât pe piața din România cât și pe piața din UK și USA. În portofoliul său de clienți se regăsesc companii precum Fedex, P&G, Facebook, Abbvie, Pokerstars și Sony PlayStation. A fost invitat ca speaker la diverse evenimente precum TeComm și altele. Vlad este creierul și sufletul academiei, fiind omul care luptă pentru proiecția prosperă a companiei și a viziunii tale.

Zolcsák Tamás

GRAPHIC DESIGNER, CEO
OBELUS AGENCY

Specialist în design grafic, Tamás a lucrat la nenumărate proiecte de branding și web design, pentru clienți din România și pentru clienți din străinătate. Este extrem de pasionat de domeniul său de activitate. Dacă îți place cum arată acest website, (sunt sigur că îți place ) trebuie să ști ca fost desenat de Tamás.

Bec Norbert

FOTOGRAF, OWNER
BEC NORBERT PHOTOGRAPHY

Norbert este un fotograf cu foarte multă experiență.  Un om care pune mult suflet în tot ceea ce face. A fost invitat ca fotograf oficial la mai multe evenimente sonore și a lucrat cu companii importante, agenții media, influenceri cunoscuți, persoane publice importante șamd. Norbert este omul care încadrează un strop de viață, cu fiecare click al aparatului său.

Pop Vasile

CONTABIL, CONSULTANT FINANCIAR
BRANDION

În business este vital să ai lângă tine profesioniști care cunosc legea și fiscalitatea din țara sau tările în care operezi. Ei sunt cei care se asigură că tu navighezi pe ape liniștite. Pentru mulți antreprenori, Vasile este acea persoană.

Codruța Greu

Copywriting Guru
Brandion  

Codruța este specialistul care transformă magia cuvintelor în dorință, iar a creea dorința de a cumpara este alchimia copywritingului. Aptitudinile ei sunt bazate pe omogenizarea celor 10 ani de experiență în vânzări B2B și B2C, atât în mediul online cât și în offline, cu pasiunea și talentul pentru scris. Copywritingul este arta de a transforma cititorii în clienti, iar Codruța este omul care prin imaginație și creativitate crează vocea brandului tau!
Scroll to Top