65% Reducere Brandion Academy - Brandion Academy

Ofertă specială la pachetul anual

65% reducere!

Comandă acum pachetul anual Brandion Academy cu un discount de 65% și primești acces instant la toate cursurile timp de 365 de zile!

Acces instant la tot!

Primești acces instant la toate cursurile existente, cursurile ce vor fi publicate pe durata abonamentuluim suport din partea noastră + diplomă de participare! 

Google Ads Mastery

Învață cum să crești expunerea afacerii tale in motorul de căutare Google prin campanii plătite de PPC (pay-per-click). Vlad te ajută să faci campanii de Google Ads ca un profesionist, chiar dacă nu ai mai făcut astfel de campanii niciodată până acum.

Design Grafic

În acest curs înveți tot ce ai nevoie pentru a înțelege mai bine ce înseamă design-ul grafic, de unde a pornit, ce înseamnă de fapt branding și cum poți să creezi singur propriul brand, salvând astfel mii de euro.

Facebook & Instagram Ads Mastery

Facebook & Instagram Ads de la 0 la 100 în mai puțin de 8 ore, vei lansa primele tale campanii de succes și vei putea să urmărești cum îți crește expunerea și implicit, cum îți cresc vânzările online.

Copywriting

Acest curs te ajută să înțelegi puterea copywritingului și înveți cum îți transformi cititorii în clienți. Înveți sa scrii texte pe social media, texte de newsletter și multe altele.